Over ons

Hallo ik ben Joris Verkerk.

In augustus 2013 ben ik een eigen handelsbedrijf begonnen, Verkerk Handel. Het eerste jaar heb ik me bezig gehouden met de in- en verkoop van faillissementspartijen. Toen mij een grote feesttent voor de handel werd aangeboden, heb ik hem uit pure nieuwsgierigheid opgezet en ik vond het geweldig leuk om te doen. Als nevenactiviteit ben ik deze spantent toen gaan verhuren, maar ik merkte al gauw dat ik dit veel leuker vond om te doen en me bovendien beter lag.

Ik heb bijna 5 jaar bij een cateringbedrijf gewerkt en in die tijd heb ik goed om me heen kunnen kijken naar wat de wensen zijn van bezoekers van thuisfeestjes, cafés, festivals en diverse andere evenementen nou eigenlijk zijn. Ook heb ik gekeken naar hoe ze het uiteindelijk vonden. Zo heb ik niet alleen kunnen leren van andermans fouten, maar ook de handigheidjes van het vak kunnen leren.

Begin 2015 kreeg ik de kans om er een aantal aluminium frametenten bij te kopen. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen en sindsdien ben ik me volledig gaan focussen op de verhuur van feesttenten, dansvloeren en toebehoren en ik doe het met veel plezier.

Goed, nu weet je wie ik ben.

Wie ben jij? En wat kan ik voor je betekenen?