Partyverhuur Overloon

Partyverhuur Overloon!

 

Tenten

Pagode tenten verhuur in Overloon

De pagode tent is een sfeervolle tent met een luxe uitstraling door het hoge puntdak. Vanwege de compacte vorm is de pagodetent (bijna) overal inzetbaar.

Deze tenten kunnen wij eindeloos koppelen tot de door u gewenste afmeting. De pagode tent wordt vaak ingezet tijdens bruiloften, verjaardagen en festivals. Standaard wordt 1 zijde voorzien van raamzeilen en 3 zijdes van dichte zeilen. Overigens is dit helemaal naar wens aan te passen.

Verdere opties, zijn o.a. een vloer, deuren, verlichting, verwarming en nog veel meer!

Alu-frame partytenten en aluhal verhuur in Overloon


Deze professionele en stevige partytenten met een aluminium frame hebben een vrije overspanning waardoor er geen staanders en/of obstakels in de tent staan. Hierdoor kunt u elke centimeter benutten.

De tenten zijn leverbaar in 4 meter, 5 meter, 6 meter, 8 meter, 10 meter, 12 meter en 15 meter breed. Qua lengte zijn er bijzonder veel mogelijkheden. Hierdoor is de tent geschikt voor kleine evenementen zoals verjaardagen of een ceremonie, maar ook voor grotere evenementen zoals bruiloften, beurzen of feesten.

Leverbaar met vloer, deuren, verlichting, verwarming en nog veel meer!Inrichting voor feesten en evenementen

Ook voor de inrichting van uw feest of evenement, bent u bij Verkerk Verhuur aan het juiste adres. In tegenstelling tot veel van onze collega-verhuurders, hebben wij ook vrijwel alle inrichting in eigen beheer in de verhuur.
Van statafel tot biertap, van bierglas tot barbecue en van rode loper tot servies (bijna) overal kunnen we je aan helpen.

Hiernaast hebben we een aantal vaste partners, die u van het licht en geluid, koelwagens en toiletwagens kunnen voorzien.

Vakkundig geleverd in Overloon

Met ons team dragen wij er altijd zorg voor dat de tent vakkundig geplaatst wordt. Op deze manier voldoen wij altijd aan de eisen voor eventuele vergunningen en is de tent inzetbaar tot windkracht 8.

Gratis vrijblijvend kennismakings-/adviesgesprek

Natuurlijk begrijpen wij dat de meeste mensen niet dagelijks feestjes geven en organiseren. Daarom voorzien wij je graag van advies en de juiste begeleiding om elk feest en evenement tot een succes te maken.
Graag komen wij bij u langs voor een persoonlijk kennismakings/adviesgesprek. (dit kan ook telefonisch)

  • Wat zijn uw wensen?
  • Welke tent is de beste keuze?
  • Optioneel de passende inrichting en faciliteiten bij de tent
  • Binnen 24 uur een passende prijsopgave in je mailbox (meestal al tijdens het gesprek)

Interesse?

Neem dan contact op via onze contact pagina of boek direct in onze webshop.