Boeren6kamp: Het strijdlustigste uitje

DEZE PAGINA IS MOMENTEEL NIET UP TO DATE.

Boeren6kamp boeken is wel mogelijk, stuur dan een mail naar info@verkerkverhuur.nl
Doorgaans heb je binnen 1 dag reactie.Op een van onze landerijen in landelijk gelegen gebied wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee met een lekkere kruidenkoek. We hebben verschillende locatie’s aan de Gouden ham en in het rivierenland. Maar kunnen ook naar u toe komen. U wordt in teams verdeelt en dan kan de strijd losbarsten! Welk team wint het onderdeel kruiwagenrace en wie is de winnaar van de Trek en trek race? Of wint u het van uw collega’s tijdens het Nauw breekt m'n klomp? Onder leiding van onze begeleider komt u er vanzelf achter!

Loat de Speule Beginne!


Onderdelen Boeren6kamp

Boeren6kamp is een heerlijk competitieve programma, waarbij je met boerenstrijdlust de strijd met elkaar aangaat op 6 onderdelen de duur is ongeveer 2,5 uur je hebt keuze uit 10 verschillende activiteiten De mogelijkheden met Boeren6kamp zijn eindeloos! Je kunt ook de Boeren10kamp variant kiezen ( 4 uur ) en ze alle 10 doen. is zo'n uitje niet alleen heel speciaal maar bovendien ook nog eens uiterst betaalbaar.

Boeren Dart

Je gaat samen met je team om de beurt de hooi vork in de roos op de strobalen gooien.

Zwijntje tik

Zwijntje tik

Je gaat samen met je tegenstander in de cirkel staan met een riem om en de zakdoek tussen de riem op je rug. Je wint als je de zakdoek van je tegenstander hebt af gepakt of als je hem (met z'n voeten) uit de ring duwt.

Wah is jou Handicap

Je gaat samen met 4 team leden het parcours af leggen waarbij elk team om de beurt een slag gaat maken tot de bal in de melk tuit is. De medestanders mogen een stilstaand object zijn bewegen is uitgesloten.

Zaklopen

Ge Kunt de zak krijgen

Je gaat samen met 2 team leden in de zak om het parcours af leggen op de finish gaan de andere team leden in de zak en leggen het zelfde parcours af tot aan de start.

Ge Kunt Mennen of nie

Je gaat samen met 4 team leden het parcours af leggen waarbij er een team lid op de pallet gaat staan en de andere 3 team leden trekken.

Klompgooien

Nauw breekt m'n Klomp

Je gaat samen met je team de klompen zo dicht mogelijk bij elkaar in de aangegeven cirkel gooien.

Klompen 4x4

Je gaat samen met je team op de klompen een race houden iedere team lid trekt de klompen aan en gaat gezamenlijk het parcours afleggen hier komt het aan op samenwerking want wie het parcours het snelst aflegt is winnaar.

Kruiwagenrace

Kruiwaon 'n Race

Je gaat samen met je team de kruiwagen race houden iedere team lid zit en kruit eenmaal het team wat het parcours het snelst aflegt is winnaar.

Eitje Kluts

Je gaat samen met 4 team leden 10 meter uit elkaar staan  in een vierkant bij pionnen je gooit onderhands  5 eieren naar elkaar  door .Het  team dat de eieren het snelst en heel weer bij het begin heeft heeft gewonnen.

Touwtrekken

Touw trekken

Bij dit onderdeel kan het gewicht veel verschil maken we gaan touw trekken met de verschillende teams.

Vrijheid en gelijkheid

De boeren6kamp gaat altijd om gelijkheid daarom geven wij elke deelnemer een handicap zodat er een gelijkheid ontstaat in de teams. Hierin word meegenomen het gewicht de lengte leeftijd en de sexe. Daardoor komt het competitieve karakter terug voor alle teams leden. Het accent bij deze spelen ligt vooral op het ludieke karakter. Je kunt al gauw meedoen je moet hierbij over enige "boeren" conditie beschikken of slim van de handycap gebruikmaken.


Boeren6kamp tarieven

 

Tarieven boeren6kamp

Boeren 6 kamp (2,5 uur)

19,95

per persoon

(vanaf 15 personen)

Boeren 10 kamp (4 uur)

25,00

per persoon

(vanaf 15 personen)

Voor kleine groepen rekenen wij een minimum prijs van € 300,00 / € 375,00. Voor grotere groepen hanteren wij gunstige tarieven. Wij komen ook graag naar u toe met Boeren6kamp.

Catering

Hapjes/drankjes

7,50

pp

(2 hapjes en 3 drankjes tijdens de spelen)

Luxe Barbecue pakket

17,50

pp

(incl. salades, kruidenboter, fruit, stokbrood)

Bijzonderheden

  • Deelname is geheel op eigen risico en op basis van vrijwilligheid

  • We adviseren om vrijetijdskleding te dragen

U kunt uw sportieve outdoor dag afsluiten met een uitgebreide barbecue of drie gangen diner. Ook een ontbijt, lunch of eventuele borrel kan op locatie geregeld worden. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.


Groepsuitjes

Wij bezorgen grote en kleine gezelschappen een onvergetelijke dag. Een culinair groepssuitje, een nostalgisch groepsuitje, een uniek groepsuitje of een sportief groepsuitje, alles is mogelijk! Of het nu om Dolce Vita gaat, bezinning of juist sportieve euforie gaat. Of om uw bedrijf in een mum van tijd wat extra elan te bezorgen.

Bedrijfsuitjes

Juist in tijden waarin bedrijven meer efficiency moeten halen, wordt de menselijke motivatie binnen een organisatie alleen maar belangrijker. Als de bedrijfsmissie onvoldoende door het team wordt gedragen, wordt elke commerciële strategie zinloos. Rivierenland Events staat met beide benen in deze tijd en begrijpt hoe juist die momenten waarop management en medewerkers informeel de teugels wat kunnen laten vieren, belangrijk zijn.

Bijzonder en op maat

Wij hebben een aantal bijzondere arrangementen, die bedrijven stuk voor stuk een onvergetelijk dagje samen waarborgen. Mooie doordachte concepten, die bovendien ook steeds betaalbaar blijven. Want net als u, onze clientèle, ondernemen wij, al ruim twintig jaar en weten wij hoe belangrijk het is, om elke euro eens goed om te draaien. Dus of u nu goed of wat krapper bij kas zit, wij hebben voor elke besteding een arrangement, en zelfs al zou u ze hier niet treffen, dan bedenken wij dat, met u samen, helemaal op maat.
Boeren6kamp boeken is wel mogelijk, stuur dan een mail naar info@verkerkverhuur.nl
Doorgaans heb je binnen 1 dag reactie.